Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Plein 40-45 in Hilvarenbeek 5081 VA

Plein 40-45

5081 VA Hilvarenbeek
Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Omschrijving

OPEN HUIS:
14 AUGUSTUS 17.00 - 19.00 UUR
17 AUGUSTUS 13.00 - 15.00 UUR

Soms komen er kansen voorbij die te mooi lijken om waar te zijn. Dit is zo’n kans.
Aan het mooie Plein ’40-’45, op loopafstand van de Vrijthof, bieden wij u deze ruime vrijstaande woning aan op een perceel van maar liefst ca. 460 m².

De woning behoeft een grondige renovatie maar biedt...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1960 Woonoppervlakte 128 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

OPEN HUIS:
14 AUGUSTUS 17.00 - 19.00 UUR
17 AUGUSTUS 13.00 - 15.00 UUR

Soms komen er kansen voorbij die te mooi lijken om waar te zijn. Dit is zo’n kans.
Aan het mooie Plein ’40-’45, op loopafstand van de Vrijthof, bieden wij u deze ruime vrijstaande woning aan op een perceel van maar liefst ca. 460 m².

De woning behoeft een grondige renovatie maar biedt een uitstekende mogelijkheid om uw droomwoning te creëren op een unieke plek in het hart van Hilvarenbeek. Tevens is het toegestaan een garage bij de woning te bouwen.

De woning wordt verkocht bij inschrijving. Hiertoe worden twee open huizen georganiseerd, te weten op:
14 augustus tussen 17.00 en 19.00 uur
17 augustus tussen 13.00 en 15.00 uur

Tijdens de open huizen bent u van harte welkom de woning geheel vrijblijvend te bezichtigen. Informatie omtrent de woning, de omgevingsplannen en de procedure is dan ter plaatse aanwezig.

INDELING EN KENMERKEN VAN DE WONING:

BEGANE GROND betonvloer, enkele beglazing
Entree; de ruime entree geeft toegang tot nagenoeg alle vertrekken op de begane grond waaronder de woonkamer, keuken en werkkamer. Tevens bevinden zich hier een groepenkast en het toilet voor de begane grond.

Woonkamer; de woning beschikt over een woonkamer en-suite. De voorkamer kijkt prachtig uit over Plein ’40-’45 en beschikt over een schouw met gaskachel. De achterkamer geeft zicht op de royale achtertuin en biedt toegang tot de keuken. De oorspronkelijke en-suite deuren tussen de kamers zijn helaas niet meer aanwezig. De oppervlakte van de totale woonkamer bedraagt ca. 41 m².

Keuken; de kleine keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en kijkt eveneens uit over de achtertuin. In de keuken is een gasaansluiting aanwezig en bevindt zich nog de originele schouw. De keuken geeft tevens toegang tot de kelder van ca. 2,88 x 1,78 m² met een hoogte van ca. 1,90 meter.

Bijkeuken; grenzend aan de keuken is een bijkeuken gesitueerd. Deze ruimte biedt toegang tot de achtertuin en vormt tevens een buffer tussen de keuken en de werk- annex slaapkamer op de begane grond.

Werk-/slaapkamer; deze kamer, met een oppervlakte van ca. 16 m², beschikt over een inbouwkast. De kamer is ideaal inzetbaar als werk-, speel- of slaapkamer, maar zou ook geschikt zijn voor het beoefenen van een aan huis verbonden beroep. Middels een vlizotrap is vanuit deze kamer de bergzolder boven de aanbouw bereikbaar.
De zijgevel aan deze zijde van de woning dient door koper zelf opnieuw gezet te worden. Vanwege de sloop van het aanpandig gebouw zal de gevel ontbreken en worden voorzien van een tijdelijke afdichting.

VERDIEPING 1 houten vloer, enkele beglazing
Overloop; vanuit de overloop zijn de slaapkamers en badkamer toegankelijk. Tevens bevinden zich hier twee inbouwkasten.

Slaapkamers; de woning beschikt op deze verdieping over vier slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 9,6 m² en is gelegen aan de achterzijde.
Twee kamers zijn gesitueerd aan de voorzijde van de woning en hebben een oppervlakte van respectievelijk ca. 7,3 m² en 6,7 m². Op de grootste van deze kamers is een inbouwkast aanwezig. De vierde slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 7,2 m² en beschikt eveneens over een inbouwkast.

Badkamer; de badkamer is gedateerd. De ruimte voorziet in een zitbad, toilet en wastafel. Vanuit de badkamer is het balkon aan de achterzijde toegankelijk. Het balkon loopt over de volle breedte van de woning.

Bergzolder; boven de aanbouw (bijkeuken en werkkamer) is een bergzolder aanwezig. Deze is toegankelijk vanuit de werkkamer op de begane grond. Op deze zolder staat de elektrische (voormalige huur)boiler t.b.v. het warme water. Werking van deze boiler kan niet worden gegarandeerd.

BUITEN tuin ca. 14,2 x 18,0 meter
Voorzijde; met een uitzicht over Plein ’40-’45 is dit een van de mooiere centrumlocaties in Hilvarenbeek. Het geeft een ongekend vrijheidsgevoel terwijl je midden in het dorp, op loopafstand van de Vrijthof woont. Daarbij ondervind je wel de lusten van de centrumligging maar niet de lasten.

Voor de woning ligt een naar eigen wens aan te leggen voortuin. Er is voldoende ruimte om een eigen inrit aan te leggen met ruimte voor meerdere auto’s. Links naast de woning is een achterom naar de achtertuin. Aan de rechterzijde is eveneens een achterom te creëren.

Achtertuin; de vrijheid die aan de voorzijde geboden wordt, zet zich voort aan de achterzijde van de woning. De eigen tuin heeft een gemiddelde diepte van ca. 18 meter met een breedte van ca. 14,2 meter, oftewel ca. 256 m². De tuin is uiteraard ook naar eigen wens aan te leggen en omdat achter het perceel de parkeervoorzieningen voor de nieuwbouwwoningen wordt aangelegd, blijft de tuin ook aan de achterzijde vrij gelegen. Rondom zal een houten schutting worden geplaatst.

Een ander groot voordeel van de terrein inrichting aan de achterzijde is dat er een recht van weg wordt gevestigd ten behoeve van een het aangeboden perceel. Dit biedt de mogelijkheid om achter in de tuin een eigen garage en/of carport te bouwen.

KENMERKEN EN BIJZONDERHEDEN
De aangeboden woning behoeft een grondige renovatie en modernisering. De huidige aanbouw in de vorm van de voormalige bibliotheek wordt gesloopt. De rechter gevel van aangeboden woning wordt provisorisch dichtgezet. Er zal echter geen nieuwe buitengevel worden gemetseld. Dit wordt overgelaten aan de nieuwe eigenaar om dit naar eigen wens en inzicht te doen.

Na de sloop van naastgelegen voormalige bibliotheek zal het aangeboden object de volgende eigenschappen bezitten:
• Bouwjaar woning 1960
• Perceel geschat 460 m² (het perceel dient nog te worden ingemeten. Kadastrale kosten zijn voor rekening koper)
• Inhoud woning ca. 504 m3
• Woonoppervlakte ca. 128 m²
• woning beschikt niet over een cv-installatie
• De woning is niet voorzien van isolatie of dubbele beglazing
• Koper dient de rechter gevel (oostgevel) zelf te herstellen
• Ten aanzien van de aanwezige nutsvoorzieningen kan verkoper geen werking dan wel veilige installatie garanderen ten gevolge van de sloop van aangrenzende verbouwing. Koper dient installaties zelf te laten herstellen, dan wel vervangen.

BIJZONDERHEDEN TEN AANZIEN VAN DE KOOPOVEREENKOMST
• Een verkoop geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door de Raad van Toezicht
• Bij deze brochure hoort tevens een kopie van het bouwtechnisch inspectie rapport met nummer 219159
• Verkoper heeft de onroerende zaak nooit feitelijk zelf bewoond en is derhalve niet bekend met de (gebruiks)eigenschappen casu quo van de aangeboden onroerende zaak
• De overdracht dient plaats te vinden bij een van de volgende notariskantoren: Inge Arts te Hilvarenbeek, Smeets & Weijmer te Goirle, Daamen te Rijen, De Hair Vrijdag te Oisterwijk of Bolscher te Baarle Nassau.

OMGEVING
Het bibliotheekgebouw is volledig gesloopt. Rechts naast de woning zal een pad komen. De eindgevel aan deze zijde zal enkel provisorisch worden dichtgezet doch niet door verkoper worden opgemetseld.

Naast en achter het aangeboden perceel worden totaal 11 grondgebonden woningen gebouwd ten behoeve van verhuur door woonstichting Leystromen. Het terrein direct achter het perceel dient als parkeerterrein voor deze woningen.

De locatie van deze woning is werkelijk fantastisch. Op loopafstand van het centrum, maar geen last van de vele activiteiten die jaarlijks op de Vrijthof worden georganiseerd. De vrijheid die men hier geniet op zo’n centrumlocatie is dan ook ongekend!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 350.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1960 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan rustige weg, in centrum, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 128 m² Perceeloppervlakte 460 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Overige inpandige ruimte 34 m² Inhoud 504 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Geen isolatie Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 256 m² (18.0 m bij 14.2 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk en geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Kluswoning Onderhoud binnen Slecht tot matig Onderhoud buiten Slecht tot matig Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rookkanaal Kadastrale gegevens Gemeente Hilvarenbeek Sectie D Perceelnummer 6450 Oppervlakte 460 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

woningaanbod

CMS 200
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.