Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Ypelaerstraat 4 G in Hilvarenbeek 5081 BS

Ypelaerstraat 4 G

5081 BS Hilvarenbeek
Vraagprijs € 337.500,- k.k.

Omschrijving

Comfortabel, gelijkvloers wonen in het centrum van Hilvarenbeek met alle voorzieningen op loopafstand en wel de lusten maar niet de lasten van een centrumlocatie! Dat biedt dit appartement op de eerste verdieping van de Ypelaerstate. Het appartement is luxe afgewerkt en volledig rolstoel toegankelijk. Ideaal gelegen met in de nabijheid winkels, het cultureel centrum, tandarts, dokter en uiteraard...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2013 Woonoppervlakte 100 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Gedeeld door vrienden en familie van de verkoper

Wat maakt Ypelaerstraat 4 G zo speciaal? Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Bloedhete zomers met vochtige benauwde avonden vormen geen probleem. Een hoogwaardige klimaatbeheerser zorgt dan voor een gezonde frisse binnentemperatuur. De lucht wordt doorlopend gezuiverd van stofdeeltjes en bacterieen. Buiten 35 graden of meer ? Benauwd ? Geen enkele probleem ! Lekker buiten zitten in het avondzonnetje in de sfeervolle loggia, toch nog wat te warm of net iets te veel wind ? Ook geen probleem ! Uitstekende stormvaste screens zorgen voor aangename verpozing, geen inkijk van buiten af en zelf toch een vrij uitzicht naar buiten. Verkoeling door een plafondventilator of verwarming door een verwarmingslamp. Uw eigen luxe patio !
Toch liever vertoeven in het bruisende centrum kan ook. Heerlijk een terrasje pikken, lekker eten, allemaal op 200 meter afstand ! Grote muziekevenementen op de Vrijthof, Carnaval, Kermis en noem maar op, allemaal super dichtbij. Geen zin in !? Dan gewoon lekker thuis genieten in alle rust want u heeft totaal geen geluidsoverlast.

- Anoniem

Profielplaatje van Anoniem

midden in centrum

1
Profiel plaatje

levensbestendig wonen

1
Profiel plaatje

uitermate rolstoeltoegankelijk

1
Profiel plaatje

Omschrijving

Comfortabel, gelijkvloers wonen in het centrum van Hilvarenbeek met alle voorzieningen op loopafstand en wel de lusten maar niet de lasten van een centrumlocatie! Dat biedt dit appartement op de eerste verdieping van de Ypelaerstate. Het appartement is luxe afgewerkt en volledig rolstoel toegankelijk. Ideaal gelegen met in de nabijheid winkels, het cultureel centrum, tandarts, dokter en uiteraard de Vrijthof.

YPELAERSTATE
Het appartementencomplex Ypelaerstate is een rustig gelegen complex op loopafstand van het bruisende centrum van Hilvarenbeek. Het complex in onder architectuur van Bedaux – De Brouwer in 2013 gebouwd en omvat naast 18 appartementen ook het Cultureel centrum, de bibliotheek en de muziekschool.

Onder het complex is een parkeerkelder gesitueerd waar appartement eigenaren een parkeerplaats kunnen huren in een afgesloten gedeelte. In deze kelder is tevens een gezamenlijk fietsenstalling gelegen en bevinden zich de tot de appartementen behorende bergingen.
De appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen die per trap of per lift bereikbaar zijn. De galerij kijkt uit over een sierlijke binnentuin en heeft een open karakter.

HET APPARTEMENT ALGEMEEN
Het aangeboden appartement is gelegen op de eerste verdieping. Het betreft een hoekappartement met veel privacy en uitzicht over de Wouwerdries. Door de ligging is er geen enkele overlast van activiteiten in het Cultureel centrum of op de Vrijthof. Kortom, een zeer rustige woonomgeving.

Het appartement is luxe afgewerkt en is onder andere voorzien van klimaatbeheersing in de woonkamer. Het gehele appartement is rolstoel toegankelijk en er zijn uitgebreide elektra en internetvoorzieningen aanwezig. De afwerking is ook van hoge kwaliteit. Alle plafonds zijn vlak afgewerkt en ook de wanden zijn voorzien van strak stucwerk met behang of geschilderd. De plafondhoogte van 2,85 meter geeft een extra ruimtelijk gevoel.
Buiten de luxe afwerking is het appartement ook zeer rolstoelvriendelijk. Alle vertrekken zijn toegankelijk via drempelloze schuifdeuren met een industriële look. Ook de badkamer is dusdanig ingericht dat deze over voldoende manoeuvreerruimte beschikt.

INDELING
Entree; op de begane grond is de toegang tot de gezamenlijke entree gesitueerd. Naast de voordeur is een bellenplateau met brievenbussen aanwezig. Middels de intercom installatie kan vanuit het appartement gecommuniceerd worden en kunnen gasten worden binnen gelaten.

Galerij; de open galerij maakt de verdiepingen middels trap en lift toegankelijk. De galerij kijkt uit op de binnentuin en de ontmoetingsruimte van het Cultureel centrum en de bibliotheek.

Gang; het appartement wordt betreden middels de gang. Vanuit deze gang zijn alle vertrekken toegankelijk en tevens is hier een ruime garderobehoek gesitueerd. In de meterkast zijn 7 groepen met aardlekschakelaars en de glasvezelaansluiting opgenomen. Eventueel kan in de gang ook een scoot mobiel gestald worden. In de gang is een verlaagd plafond aangebracht met dimbaar licht in de vorm van inbouwspots. De sfeervolle houten vloer loopt door in de woonkamer.

Woonkamer; met een ligging op het westen beschikt het appartement de gehele middag over zontoetreding en kijkt men uit over de Wouwerdries. De aanwezige vitrage is hierop aangepast en heeft derhalve een isolerende werking. De houten vloer is extra akoestisch geïsoleerd om geluidsoverlast met buren te voorkomen. De vloer is afgewerkt met hoge plinten. Aan beide zijden van de woonkamer zijn o.a. televisie en netwerkaansluitingen aanwezig waardoor met de indeling gevarieerd kan worden.

Aan de voorzijde van de kamer is een klimaatbeheersing geplaatst. Deze zorgt op warme dagen voor extra koeling en kan in koude dagen de verwarming ondersteunen. Tevens zorgt het voor filtering van de lucht.
Vanuit de woonkamer is middels een schuifpui de loggia toegankelijk. Het overdekte balkon is voorzien van een screen zodat er ook buiten de zomer gebruik van gemaakt kan worden. Ook op het balkon zijn weer elektrapunten aanwezig.

Keuken; de open keuken is net als de rest van het appartement stijlvol. De opstelling van Nederlands fabricaat (Tulp keukens) beschikt over een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap (recirculatie), combi-oven, koelkast en vaatwasser. Vanzelfsprekend is er veel bergruimte aanwezig in de vorm van kasten en lades. De keuken is tenslotte afgewerkt met een makkelijk te onderhouden tegelvloer.

Slaapkamers; het appartement beschikt over twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 16,5 m² en heeft directe toegang tot de badkamer. Deze slaapkamer is voorzien van kastwand over de volledige breedte en beschikt over aansluitingen voor televisie, telefoon en netwerk. In de zijgevel zorgt een groot draaikiepraam voor daglicht.

De tweede kamer is ook bruikbaar als werkkamer en heeft een oppervlakte van bijna 6 m². De kamer is eveneens voorzien van ruim voldoende elektra aansluitingen en aansluitingen voor netwerk.

Badkamer; de ruim opgezette badkamer is toegankelijk vanuit de gang en vanuit de hoofdslaapkamer. De ruimte is volledig betegeld en voorzien van vloerverwarming. De badkamer is volledig rolstoelvriendelijk ingericht met een zeer royale doucheruimte voorzien van een zitje en diverse beugels. Tevens bevindt zich in de badkamer een luxe toilet met verwarmde bril, sproei-voorziening, föhn, etc.. Tenslotte is een brede wastafel aanwezig.

Toilet; in het appartement is een separate tweede toiletruimte aanwezig. Dit gastentoilet beschikt over een hangcloset en een fonteintje met “touch” bediening.

Technische ruimte; tenslotte beschikt het appartement over een technische ruimte. Hier bevinden zich de opstellingen van de cv-ketel en het warmte-terug-win systeem. In de technische ruimte zijn ook de aansluitingen voor de was apparatuur ondergebracht.

TOEBEHOREN
Parkeerplaats; onder het complex is een parkeerkelder gerealiseerd. In een voor publiek afgesloten deel is een eigen
parkeerplaats gelegen. De huurbijdrage voor deze parkeerplaats bedraagt € 21,- per maand.

Berging; eveneens in de kelder beschikt het appartement over een externe berging. Deze berging is ruim en dient als extra opslagruimte.

Fietsenstalling; tenslotte bevindt zich bij de entree van de parkeergarage een gezamenlijke fietsenstalling. Deze stalling is toegankelijk voor de appartement eigenaren voor het stallen van de fietsen zodat deze niet in de eigen berging hoeven te staan.

Afvalverzameling; bij het complex zijn ondergrondse afvalcontainers aangebracht ten behoeve van het restafval. De containers zijn te gebruiken middels een pasje en voorkomen overlast van afval in het gebouw.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Als eigenaar van een appartement bent u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. Deze vereniging zorgt ervoor dat het beheer van het complex in goede orde verloopt. Zij zorgen dus voor het onderhoud van het gebouw maar ook de financiële administratie om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Tevens stellen zij de gebruiksregels van o.a. de algemene ruimtes behorende tot het gebouw op.

Elk jaar wordt er tenminste een Algemene Ledenvergadering gehouden waarin alle eigenaren stemrecht hebben. Tijdens deze vergadering worden de financiën van de vereniging doorgenomen waarbij o.a. gekeken wordt of de reserves voor onderhoud voldoende worden opgebouwd. Op basis van de op te bouwen reserves en de overige kosten worden de servicekosten per eigenaar bepaald. Voor dit appartement bedragen de servicekosten momenteel € 120,- per maand (excl. huur voor de parkeerplaats).
Vanuit de servicekosten worden ook de schoonmaak en verlichting van de gemeenschappelijke ruimtes betaald alsmede de opstalverzekering voor het gehele pand.

KENMERKEN EN BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar 2013
• Inhoud ca. 361 m3
• Woonoppervlakte ca. 100 m²
• Servicekosten € 141,- per maand (incl. parkeerplaats)
• Zeer comfortabele en luxe afgewerkt appartement
• Het appartement is volledig rolstoel toegankelijk
• Zeer energiezuinig met o.a. klimaatbeheersing en warmte-terug-win systeem
• Eigen parkeerplaats in afgesloten deel van de parkeerkelder
• Gelegen op een rustige locatie maar toch in het centrum

Vrienden en familie aan het woord

Wat maakt Ypelaerstraat 4 G zo speciaal? Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun ervaringen, zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Bloedhete zomers met vochtige benauwde avonden vormen geen probleem. Een hoogwaardige klimaatbeheerser zorgt dan voor een gezonde frisse binnentemperatuur. De lucht wordt doorlopend gezuiverd van stofdeeltjes en bacterieen. Buiten 35 graden of meer ? Benauwd ? Geen enkele probleem ! Lekker buiten zitten in het avondzonnetje in de sfeervolle loggia, toch nog wat te warm of net iets te veel wind ? Ook geen probleem ! Uitstekende stormvaste screens zorgen voor aangename verpozing, geen inkijk van buiten af en zelf toch een vrij uitzicht naar buiten. Verkoeling door een plafondventilator of verwarming door een verwarmingslamp. Uw eigen luxe patio !
Toch liever vertoeven in het bruisende centrum kan ook. Heerlijk een terrasje pikken, lekker eten, allemaal op 200 meter afstand ! Grote muziekevenementen op de Vrijthof, Carnaval, Kermis en noem maar op, allemaal super dichtbij. Geen zin in !? Dan gewoon lekker thuis genieten in alle rust want u heeft totaal geen geluidsoverlast.

- Anoniem

Profielplaatje van Anoniem
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 337.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 141,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2013 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 100 m² Inhoud 361 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmte terugwininstallatie C.V.-Ketel HR combiketel Bouwjaar C.V.-Ketel 2013 Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Dubbel glas, Volledig geïsoleerd Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin geen tuin Bergruimte Schuur / Berging inpandig Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor gehandicapten Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja TV-Kabel Ja Zonwering Ja Airconditioning Ja Schuifpui Ja Glasvezel kabel Ja Kadastrale gegevens Gemeente Hilvarenbeek Sectie D Perceelnummer 6407 Index 11 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Hilvarenbeek Sectie D Perceelnummer 6407 Index 29 Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Ypelaerstraat 4 G het beste omschrijven.

midden in centrum

1
Profiel plaatje

levensbestendig wonen

1
Profiel plaatje

uitermate rolstoeltoegankelijk

1
Profiel plaatje

moderne architectuur van Bedaux

1
Profiel plaatje

alle voorzieningen op loopafstand

1
Profiel plaatje

rustige omgeving

1
Profiel plaatje

Video's

Plattegronden

Ypelaerstraat 4 G in Hilvarenbeek 5081 BS Ypelaerstraat 4 G in Hilvarenbeek 5081 BS

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

woningaanbod

CMS 100
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

woningaanbod

CMS 200
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.