Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Oude Trambaan in Esbeek 5085 EN

Oude Trambaan

5085 EN Esbeek
Vraagprijs € 135.000,- v.o.n.

Omschrijving

Zelf bouwen in de kern Esbeek. Een bijzondere kans die wij u bieden door dit bouwkavel van ca. 335 m² aan de Oude Trambaan.

Het perceel is gelegen nabij de kruising Oude Trambaan - Dorpsstraat - Kerkpad. Op basis van het vigerend bestemmingsplan dient op de kavel een vrijstaande woning gebouwd te worden.

DE TE BOUWEN WONING
In het bestemmingsplan zijn de regels ten...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Zelf bouwen in de kern Esbeek. Een bijzondere kans die wij u bieden door dit bouwkavel van ca. 335 m² aan de Oude Trambaan.

Het perceel is gelegen nabij de kruising Oude Trambaan - Dorpsstraat - Kerkpad. Op basis van het vigerend bestemmingsplan dient op de kavel een vrijstaande woning gebouwd te worden.

DE TE BOUWEN WONING
In het bestemmingsplan zijn de regels ten aanzien van de mogelijke bebouwing opgenomen. Hieronder treft u de belangrijkste regels met betrekking tot de maatvoering van de te bouwen woning en eventuele bijgebouwen. Voor de volledige voorschriften verwijzen wij u echter naar www.ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente Hilvarenbeek.
Enkele van de voorschriften ten aanzien van de maatvoering van de te bouwen woning zijn:
• type woning: vrijstaand
• maximale bouwhoogt: 9 meter
• maximale goothoogte: 6 meter
• maximale diepte hoofdgebouw: 13 meter
• minimale inhoud hoofdgebouw: 350 m³
• minimale afstand tot zijdelingse perceelgrenzen: 2,5 meter

Wat betreft aan- en uitbouwen en bijgebouwen geldt o.a. het volgende:
• aan- en uitbouwen en bijgebouwen moeten minimaal 3 meter achter de voorgevel liggen
• overkappingen moeten tenminste 1 meter achter de voorgevel liggen
• het gezamenlijk oppervlak van aan- en uitbouwen en bijgebouwen mag niet meer dan 100 m² zijn
• de diepte van een- en uitbouwen en overkappingen aan de achtergevel van het hoofdgebouw mag niet meer dan 4 meter zijn
• maximale bouwhoogte aan- en uitbouwen en bijgebouwen: 5,5 meter
• maximale goothoogte aan- en uitbouwen en bijgebouwen: 3 meter
• maximale bouwhoogte overkappingen: 3 meter

KOOPVOORWAARDEN
Het kavel wordt aangeboden vrij op naam. Dit betekent dat de notariskosten ten aanzien van de overdracht en de overdrachtsbelasting voor rekening van verkoper komen. Het betreft een kadastraal ingemeten kavel (gemeente Hilvarenbeek sectie L nummer 1715). Koper draagt de kosten voor de financiering en eventuele hypotheekakte.

Het kavel wordt aangeboden in de staat waarin het zich thans bevindt, inclusief eventuele bebouwing. Verkoper dient zelf voor eigen rekening en risico een omgevingsvergunning aan te vragen inclusief bijbehorende onderzoeken zoals onder andere, maar niet uitsluitend een bodemonderzoek en sonderingsrapport. Er is door verkoper geen bodemonderzoek uitgevoerd.

De overdracht zal plaatsvinden ten kantore van notaris Inge Arts te Hilvarenbeek.

Verkoper behoudt zich het recht voor om bij grote belangstelling een verkoop op inschrijving te organiseren. Tevens behoudt verkoper zich het recht voor van gunning.
ESBEEK
De kern Esbeek staat bekend als een zeer gemoedelijke en ondernemende kern. Met ruim 1200 inwoners is het een van de kleinere kernen van de gemeente Hilvarenbeek. De ligging van de kern is ideaal ten aanzien van de winkelvoorzieningen in Hilvarenbeek.

De betrokkenheid van de inwoners uit zich onder andere in de Coöperatie Esbeek, waarin jong en oud nadenkt over maar ook actief deelneemt om de leefbaarheid van de kern in stand te houden en waar mogelijk te verbeteren. Goede voorbeelden van wat men reeds bereikt heeft zijn de overname van het eetcafé Schuttershof en het onderbrengen van een samenwijs school en kinderopvang in het voormalige, zeer fraai verbouwde kerkgebouw.

Daarnaast heeft Esbeek zeker nog meer te bieden. Zo zijn er diverse (sport)verenigingen en worden door het jaar heen diverse grote en minder grote evenementen georganiseerd.

Ook voor natuurliefhebbers en recreanten is Esbeek een bijzonder interessante optie. Landgoed De Utrecht grenst direct aan het dorp en is rechtstreeks vanuit de Oude Trambaan toegankelijk. Verder zijn er natuurlijk ook vele fiets- en wandelroutes in de omgeving te vinden.

Tenslotte vormt de ligging nabij de N269 ook dat deze locatie een ideale uitvalsbasis is ten opzichte van bijvoorbeeld Tilburg of de Belgische grensstreek.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 135.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 335 m² Kadasteroppervlakte 335 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hilvarenbeek Sectie L Perceelnummer 1715 Oppervlakte 335 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

woningaanbod

CMS 200
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.