Van Bijsterveldt Makelaars

Kerkstraat 1
5087 BP Diessen
Tel: 013-5447272
info@vanbijsterveldt.nl
Bouwnummer 5, 5087 Diessen Koopsom € 222.000,- v.o.n.
Bouwnummer 5 in Diessen 5087

Omschrijving

De woningen van Type B zijn tussenwoningen. Er zijn in totaal 3 woningen van dit type opgenomen in het project.

De woningen zijn ontwikkeld om u zo comfortabel mogelijk te laten wonen. Om u alvast een beeld te geven van het afwerkingsniveau, zijn enkele onderdelen beschreven. Als u een optie heeft op een van de woningen ontvangt u een uitgebreide technische omschrijving waarin de afwerking gedetailleerd omschreven staat.

Keuken
Standaard hebben de woningen geen keuken. Hiervoor zijn wel aansluitingen aanwezig. In de technische omschrijving staat een complete lijst met aansluitpunten.

Sanitair
In de basis worden de woningen afgewerkt met sanitair van het kwaliteitsmerk Sphinx. Er zijn mogelijkheden om ander sanitair uit te zoeken bij de sanitair showroom of de badkamer zonder sanitair en tegelwerk op te laten leveren.

Binnendeuren
De binnendeurkozijnen worden uitgevoerd als gecoate stalen kozijnen met bovenlichten. De binnendeuren worden uitgevoerd als fabrieksmatig afgewerkte opdekdeuren. Uiteraard is er ook ruimte voor uw eigen wensen. Wilt u bijvoorbeeld een stompe binnendeur in een houten kozijn? Het is allemaal mogelijk.

Buitenkozijnen en – deuren
De kozijnen en de achterdeur worden uitgevoerd in kunststof. De voordeur met kozijn is van hardhout.

Wanden en plafonds
De plafonds op de begane grond en 1e verdieping worden uitgevoerd met spuitwerk, evenals de wanden van het toilet boven 1,20 meter. De overige wanden worden behangklaar opgeleverd. De badkamer wordt tot het plafond voorzien van wandtegels en de toiletruimte tot 1,20 meter. De wandtegels hebben een afmeting van 20 x 25 cm. De vloertegels hebben een afmeting van 20 x 20 cm. U kunt de basistegels in de projectshowroom bekijken en eventueel naar uw eigen smaak wijzigen. Er is een stelpost van € 25,- per m2 inclusief btw voor de aankoop van de tegels beschikbaar.

Energie
De woningen worden zeer energiezuinig. Zowel de verwarming als het warm water wordt geleverd via een luchtwarmtepomp waardoor geen gas meer nodig is in de woningen. De woningen worden verwarmd door vloerverwarming wat een hoog comfort levert. Er komen een of twee zonnepanelen bij de woningen om een deel van de benodigde elektra op te wekken. Het is mogelijk om het aantal zonnepanelen optioneel aan te vullen.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 222.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 98 m² Inhoud 350 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Dubbel glas en volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 81 m² (13.3 m bij 6.1 m) Ligging hoofdtuin Oost Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen