Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Beerseweg - Emmerseweg - Turkaaweg in Diessen 5087 TP

Beerseweg - Emmerseweg - Turkaaweg

5087 TP Diessen
Prijs op aanvraag

Omschrijving

De laatste 2 Ruimte voor Ruimte kavels aan de rand van het dorp.

De prijs van alle kavels bedraagt € 200,- per m² exclusief BTW en Kosten Koper.

Aan de rand van het fraaie kempische dorp Diessen worden een 2 tal Ruimte voor Ruimte projecten gerealiseerd van in totaal 10 kavels. Van deze kavels zijn er inmiddels meerdere verkocht waarvan er al 3 bebouwd zijn en op de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

De laatste 2 Ruimte voor Ruimte kavels aan de rand van het dorp.

De prijs van alle kavels bedraagt € 200,- per m² exclusief BTW en Kosten Koper.

Aan de rand van het fraaie kempische dorp Diessen worden een 2 tal Ruimte voor Ruimte projecten gerealiseerd van in totaal 10 kavels. Van deze kavels zijn er inmiddels meerdere verkocht waarvan er al 3 bebouwd zijn en op de overige verkochte kavels met de bouw is gestart of binnenkort gestart wordt. Hierdoor ontstaat aan de oostzijde van Diessen een fraaie nieuwe woonomgeving.

Er zijn nog slechts 2 kavels beschikbaar van ca. 1370 m² (Turkaaweg) en ca. 1660 m² (Emmerseweg). Voor de kavel aan de Emmerseweg is al een omgevingsvergunning afgegeven voor de bouw van een woning. Zie gegevens verderop in deze brochure.

Op deze kavels mogen woningen worden gebouwd van 1000 m³. Dit is exclusief eventuele kelder onder de woning. Daarnaast zijn (vergunningsvrij) bijgebouwen toegestaan tot maximaal 150 m². Voor de kavel aan de Emmerseweg is een omgevingsvergunning aanwezig die apart wordt mee verkocht.

De aangeboden kavels aan de Emmerseweg en de Turkaaweg maken onderdeel uit van twee verschillende Ruimte voor Ruimte projecten van elk 5 kavels. Ze maken derhalve onderdeel uit van twee verschillende bestemmingsplannen . Deze plannen zijn mogelijk geworden door de sanering van een tweetal grote intensieve veehouderijen. Behalve de sanering van deze twee bedrijven zijn in de directe omgeving ook nagenoeg alle overige intensieve veehouderijen gesaneerd of buiten gebruik gesteld. Hierdoor is een goed leefklimaat in dit gebied gewaarborgd.

De kavels zijn zeer landelijk gelegen aan de oostzijde van de kern Diessen op loopafstand van alle voorzieningen.

De kern Diessen van de gemeente Hilvarenbeek heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van de omliggende steden Tilburg (op 10 á 15 autominuten) en Eindhoven (op ca 20 á 25 autominuten). Ook de steden Breda en den Bosch zijn binnen ongeveer een half uur te bereiken.

Een ander groot pluspunt is dat het gebied rechtstreeks grenst aan de natuurgebieden “Het Turkaa”, “Het Stuk” en het “Diessens Broek” Op korte afstand liggen verder, Annanina’s Rust, landgoed De Utrecht, landgoed De Baest, Gorp en Roovert en niet te vergeten de Beekse Bergen. Dus volop recreatieve mogelijkheden om te wandelen of er op de fiets of te paard op uit te gaan.

Bestemming, oppervlakte en afmetingen

De kavel aan de Emmerseweg maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan Beerseweg / Emmerseweg. Op de website van ruimtelijke plannen.nl is dit bestemmingsplan te vinden onder: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?dossierid=NL.IMRO.0798.BPBeerse0Emmersweg

Van de 5 percelen van dit plan zijn er inmiddels 3 bebouwd en een 4e woning is in aanbouw.
De kavel gelegen aan de Emmerseweg is de laatste, kadastraal ingemeten, nog beschikbare kavel van de 5 kavels van dit plan en heeft een oppervlakte van ca. 1660 m².
De breedte van de kavel is ca. 25 m en de diepte varieert van ca. 60 naar ca. 75 meter.
Voor deze kavel aan de Emmerseweg is al een omgevingsvergunning afgegeven voor de bouw van een woning.

De kavel aan de Turkaaweg maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan Beerseweg / Turkaaweg. Op de website van ruimtelijke plannen. nl is dit plan te vinden onder:
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?dossierid=NL.IMRO.0798.BPBeersewegTurkaa

Dit bestemmingplan is ontstaan door de sanering van een varkensbedrijf aan de Beerseweg en de Turkaaweg.

Van de 5 percelen van dit plan is er nog slechts één beschikbaar.
De nog beschikbare kavel is de kavel gelegen aan de Turkaaweg en heeft een oppervlakte van ca 1370 m². De breedte van deze kavel is ca 25 m. en de diepte ca. 55 meter.

Uitgangspunten bij de verkoop

• De kavels zijn kadastraal ingemeten.
• De kavels zijn gemarkeerd aangegeven in het veld.
• De kavels zijn alleen als totale kavel te koop dus niet in gedeeltes.
• De koopprijs per m² is € 200,- k.k. exclusief 21% BTW, incl. kosten notariële overdracht.
• De koopprijs per m² voor de optionele grond bij de kavel aan de Emmerseweg bedraagt € 20,- incl. 6% overdrachtsbelasting en notariële overdracht.
Dit resulteert in de volgende totale koopprijzen:
Kavel Turkaaweg: 1370 m² à € 331.500,- incl. BTW v.o.n.
Kavel Emmerseweg: 1660 m² à € 402.000,- incl. BTW v.o.n.
optionele grond 3400 m² à € 68.000,- incl. ovb v.o.n.
• In de aangrenzende openbare wegen zijn de nutsvoorzieningen voor gas, water, elektra en glasvezel aanwezig. De kosten voor aansluiting op deze voorzieningen zijn voor rekening van koper.
• Bij de kavels is de riolering aangelegd tot aan de perceelsgrens. De kosten hiervan zijn voor rekening van verkoper. Koper dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op deze riolering.
• De aanleg van de inritten met duikers vanaf de openbare weg zijn voor de kavel aan de Turkaaweg voor rekening van koper.
• Bij de kavel aan de Emmerseweg is een inrit met duiker aanwezig en deze is bij de koopprijs inbegrepen.
• Voor de kavel aan de Emmerseweg is een onherroepelijke omgevingsvergunning (bouwvergunning) afgegeven voor de bouw van een woning. De kosten voor leges, architect en constructeur zijn door verkoper betaald en zijn bij de koopprijs inbegrepen.
• De kosten voor de notariële overdracht en het kadastrale recht zijn bij de koopsom inbegrepen.
• De sloot en de vijver die op het optioneel aangeboden perceel bij de Emmerseweg aanwezig zijn, dienen voor de opvang van het hemelwater van de vier percelen aan de Emmerseweg en dienen gehandhaaft te blijven.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Specificatie Btw belast Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1370 m² Kadasteroppervlakte 3030 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hilvarenbeek Sectie N Perceelnummer 1982 Oppervlakte 1660 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Hilvarenbeek Sectie Q Perceelnummer 1168 Oppervlakte 1370 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

woningaanbod

CMS 200
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.