Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Biestsestraat 100 in Biest-Houtakker 5084 HV

Biestsestraat 100

5084 HV Biest-Houtakker
Vraagprijs € 575.000,- k.k.

Omschrijving

Een unieke mogelijkheid in de kern Biest-Houtakker. Niet alleen bieden wij u deze ruime vrijstaande woning aan met mogelijkheden om een prachtige woonboerderij te creëren, maar op de naastgelegen grond is tevens een bouwkavel gelegen voor de bouw van nog een vrijstaande woning.

De oorspronkelijke woning omvat de voormalige boerderij met inpandige schuur en een tweede inpandige woning....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1970 Woonoppervlakte 204 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Een unieke mogelijkheid in de kern Biest-Houtakker. Niet alleen bieden wij u deze ruime vrijstaande woning aan met mogelijkheden om een prachtige woonboerderij te creëren, maar op de naastgelegen grond is tevens een bouwkavel gelegen voor de bouw van nog een vrijstaande woning.

De oorspronkelijke woning omvat de voormalige boerderij met inpandige schuur en een tweede inpandige woning. Deze dient echter tot één woning verbouwd te worden en heeft derhalve ook maar een huisnummer. Mantelzorg is uiteraard wel toegestaan.

Op het naastgelegen perceel, momenteel in gebruik als paardenbak, is eveneens een woonbestemming gevestigd met de mogelijkheid een vrijstaande woning te bouwen.

Achter op het perceel staat een grote schuur van ca. 273 m². Deze schuur kan bij de bouw van een tweede woning uiteraard ook gesplitst worden. De schuur is momenteel groter dan vergund. Bij het handhaven van de bestaande situatie dient deze dan ook aangepast te worden naar de maximaal toegestane bebouwing.

Indeling:
Begane grond betonvloer, deels isolatieglas
Hal; via de kleine hal is de woonkamer toegankelijk. De hal is centraal in het woongedeelte gesitueerd.

Woonkamer; de woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 42 m² en beschikt over een grote schouw en een balken plafond. De toegang tot de voormalige kelder is afgesloten. De kamer staat in open verbinding met de achterliggende keuken.

Keuken; de semi-open keuken is voorzien van een hoekopstelling en wordt van de woonkamer gescheiden middels een eetbar. De keuken is gedateerd maar de ruimte is voldoende voor het creëren van een prettige woonkeuken met ruimte voor een riante opstelling en grote eethoek.

Slaap-/werkkamer; aan de voorzijde van de woning is een slaap-/werkkamer van ca. 11 m² gesitueerd. Deze kamer beschikt over de meterkast waarin o.a. 8 groepen en krachtstroom aanwezig zijn.

Portaal en sanitair; naast de keuken geeft een portaal toegang tot de sanitaire ruimtes, de bijkeuken en de achtertuin. Tevens bevindt zich hier de cv-ruimte met de opstelling van de Nefit Ecomline cv-ketel. De sanitaire ruimtes bestaan uit een toiletruimte en een separate doucheruimte.

Bijkeuken; de bijkeuken is feitelijk gesitueerd in de aanpandige schuur en biedt derhalve ook toegang tot die ruimte. Hier zijn aansluitmogelijkheden voor de was apparatuur. Tegen de bijkeuken is een berging gelegen.
Schuur/opslag; de aanpandige schuur biedt in het totaal ca. 98 m² aan bergruimte, verdeeld over 3 vertrekken. Twee van deze vertrekken, beiden ca. 15 m², bevinden zich in de aanbouw aan de achterzijde van de schuur. De schuur zelf van ca. 68 m² is toegankelijk vanaf naastgelegen inrit middels dubbel openslaande houten deuren.

Tweede wooneenheid:
In de woning is een tweede wooneenheid aanwezig. Hoewel de bestemming slechts één woning toestaat is het wel mogelijk deze wooneenheid te gebruiken in het kader van mantelzorg. Het alternatief is om deze ruimte bij de hoofdwoning te betrekken.

Op de begane grond bevinden zich een woonkamer (ca. 17,5 m²) een eenvoudige keuken en een bijkeuken met toilet en doucheruimte. Op de verdieping zijn een overloop en slaapkamer gelegen.

Verdieping houten vloer, enkele beglazing
Overloop; de overloop biedt toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Op de overloop bevinden zich inbouwkasten voor extra bergruimte.

Slaapkamers; er bevinden zich drie slaapkamers op de verdieping. De kamers hebben een oppervlakte van respectievelijk ca. 14 m², 13,5 m² en 12,5 m². Alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking en hardboard plafonds.

Badkamer; de badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, douche, toilet en wastafel.

Buiten
Tuin/erf; de woning beschikt over een voortuin met gazon en diverse beplanting. Naast en achter de woning is het erf verhard middels klinkerbestrating. Vanuit het achtererf is tevens toegang tot het bijgebouw.

Rechts van de woning is eveneens een gedeelte tuin gelegen. De paardenbak betreft het bouwperceel.

Schuur; het aanwezige bijgebouw voldoet in de huidige vorm niet aan de oorspronkelijk vergunde schuur. Ten gevolge hiervan zal het huidige gebouw (gedeeltelijk) afgebroken moeten worden.

Bouwkavel
Het rechter deel van het perceel is bestemd als een afzonderlijk bouwperceel voor een vrijstaande woning. In de basis dient de te bouwen woning te voldoen aan de volgende eisen:
- maximale bouwhoogte 9 meter
- maximale goothoogte 6 meter
- diepte hoofdgebouw maximaal 13 meter
- inhoud woning minimaal 350 m³
- afstand tot zijdelingse perceelsgrenzen minimaal 2,5 meter

Voor de volledige gegevens verwijzen wij naar het bestemmingsplan van deze locatie.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 575.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1970 Bouwjaar toelichting oorspronkelijk ca. 1670 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 204 m² Perceeloppervlakte 2650 m² Overige inpandige ruimte 134 m² Externe bergruimte 273 m² Inhoud 698 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit Ecomline (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 5 auto's Voorzieningen Voorzien van elektra en met vliering Isolatie Geen isolatie Parkeeroppervlakte 89 m² (1260 bij 714) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning mogelijk en kluswoning Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Hilvarenbeek Sectie P Perceelnummer 1436 Oppervlakte 2650 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

woningaanbod

CMS 200
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.