Van Bijsterveldt Makelaars

Kerkstraat 1
5087 BP Diessen
Tel: 013-5447272
info@vanbijsterveldt.nl
Tarwehof Koopaanneemsom € 479.000,- tot € 479.000,-
 in Lage Mierde 5094 GM

Omschrijving

TARWEHOF
De verborgen parel

Midden in de kempen in het mooie, levendige Lage Mierde ligt een verborgen parel, Tarwehof. In deze groene oase van rust komen drie vrijstaande woningen met een prachtige rijke uitstraling. De woningen zijn levensloopbestendig met grote leefvertrekken op de begane grond en een volwaardige verdieping. Zoekt u ruimte op een prachtige groene plek, dan bent u bij Tarwehof aan het juist adres.

Op een rustige plek tussen de bestaande woonhofjes komen drie vrijstaande woningen. De woningen liggen midden in het dorp. Je stapt in een eigen groene wereld als je Tarwehof binnenkomt.

De woningen in Tarwehof hebben een mooie karakteristieke jaren ’30 uitstraling met oog voor detail.
De woningen hebben naast een uitgebouwde woonkamer een slaapkamer en badkamer en een flinke inpandige berging op de begane grond. Door de verspringende situatie hebben de woningen een optimale beleving van vrijheid en privacy.

Naast de vele ruimte op de begane grond heeft de verdieping 2 slaapkamers (hier zijn makkelijk drie slaapkamers van te maken) en een 2e complete badkamer. Met een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Het is mogelijk om de woning naar eigen wens in te delen. Wilt u op de begane grond een werkruimte, een speelkamer voor de kinderen of een bijkeuken?

Dat is allemaal mogelijk, onze kopersbegeleidster zorgt dat de woningen helemaal op maat gebouwd wordt naar uw woonwensen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 479.000,- - € 479.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 156 m² Inhoud 617 m³ t/m 637 m³ Perceeloppervlakte 325 m² t/m 496 m² Aantal kavels 3 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis