Van Bijsterveldt Makelaars

Kerkstraat 1
5087 BP Diessen
Tel: 013-5447272
info@vanbijsterveldt.nl
De Kerkschuur Koopaanneemsom € 399.000,- tot € 459.500,-
 in Diessen 5087

Omschrijving

Aan de rand van Diessen worden 5 ruime patiowoningen gebouwd op het voormalige Brameco terrein. Twee woningen beschikken naast een voortuin over een volwaardige achtertuin. De overige woningen beschikken over een voortuin en een patio aan de achterzijde.

De woningen worden energiezuinig gebouwd met een individuele aardwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. De woningen zijn allen voorzien van een of meerdere slaapkamers en een badkamer op de begane grond en de verdieping.

In de entree bevindt zich de meterkast en een ruimte voor de garderobe. Er is een aparte zithoek en een aparte eethoek gesitueerd in de woning. De keuken bevindt zich bij de eethoek. Onder de trap is een kast gesitueerd.

Vanuit de woonkamer op de begane grond bereikt u via de tuindeuren het terras en de tuin annex patio. Aan de zijkant van de woning is een carport gesitueerd. In de berging is voldoende ruimte voor fietsen, tuingereedschap e.d.. Op de begane grond van alle woningen bevinden zich een slaapkamer, badkamer en toilet.

De vaste trap naar de eerste verdieping is in de hal gesitueerd.

Op de eerste verdieping bevinden zich naast de overloop en technische ruimte, twee slaapkamers en een badkamer. Er zijn in elke woning twee badkamers, een op de begane grond en een op de verdieping.

Alle woningen zijn voorzien van mechanische ventilatie en vloerverwarming ter plaatse van de leefvertrekken.

Het is mogelijk om, via een aantal meerwerkopties, deze woningen nog beter aan uw woonwensen te laten voldoen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 399.000,- - € 459.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 152 m² Inhoud 596 m³ Perceeloppervlakte 207 m² t/m 350 m² Aantal kavels 5 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis