Van Bijsterveldt Makelaars

Kerkstraat 1
5087 BP Diessen
Tel: 013-5447272
info@vanbijsterveldt.nl
De Heihoek Koopaanneemsom € 219.000,- tot € 239.500,-
 in Diessen 5087

Omschrijving

Aan de rand van Diessen, richting Hilvarenbeek, krijgt de wijk Vroonacker steeds meer vorm. Deze gewilde wijk heeft een grote aantrekkingskracht voor jonge gezinnen. Op een van de mooiste plekken in de wijk heeft architect Frank van de Wiel een zevental woningen ontworpen. De woningen krijgen een moderne maar toch herkenbare karakteristieke uitstraling.

De Heihoek bestaat uit 3 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. 3 woningen liggen aan een groene speelplek en 4 woningen krijgen een weids uitzicht over de landerijen.

De woningen hebben een dorpse uitstraling. Zij worden gebouwd met mooie, degelijke materialen zoals gebakken pannen en gevelstenen. De kozijnen worden uitgevoerd in hoogwaardig kunststof waardoor nauwelijks onderhoud nodig is. Een ander belangrijk kenmerk van de woning is de duurzaamheid. De woningen hebben geen gasaansluiting en worden verwarmd (zowel verwarming als warm water) door een luchtwarmtepomp. Dit is een beproefd systeem wat zeer lage energielasten geeft. Alle leefruimtes in de woning zijn voorzien van vloerverwarming. De woningen krijgen een of twee zonnepanelen, het aantal zonnepanelen is uit te breiden.

De woningen hebben percelen variërend van 123 m² tot en met 162 m².

Doordat de woningen 6 meter breed zijn, geven zij een woonplattegrond met veel lichtinval door de grote ramen. Op de 1e verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche en wastafel. De badkamer biedt veel ruimte zodat het optioneel mogelijk is om een ligbad of 2e wastafel te kiezen. Bijzonder is dat het toilet op de 1e verdieping los van de badkamer wordt gerealiseerd.

Er is een vaste trap naar de 2e verdieping. Op deze verdieping komen de technische apparaten zoals de ventilatie-unit en de installatie van de zonnepanelen.

De afmetingen van de woningen bieden niet alleen veel directe gebruiksmogelijkheden, maar ook toekomstwaarde. Doordat de woningen 6 meter breed zijn en diepe tuinen hebben, zijn deze uitermate geschikt om te voorzien van een uitbouw aan de achterzijde.

De woningen hebben een hoge 2e verdieping welke bereikbaar is met een vaste trap. Daarnaast zijn de woningen voldoende breed en komen de installaties aan de trapzijde tegen de woning scheidende wand. Door deze eigenschappen is op de 2e verdieping in de toekomst een extra slaapkamer te realiseren.

Staat de woning waar je interesse in hebt in optie? Geef je op voor de reservelijst zodat we je kunnen informeren zodra er ontwikkelingen zijn.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 219.000,- - € 239.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 28-02-2019 Aantal kavels 7 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis