Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Nassauplein 10 in Tilburg 5046 PA

Nassauplein 10

5046 PA Tilburg
Huurprijs € 85,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Nabij de Ringbaan West ligt deze nette winkelruimte van ca. 235 m² met uitstekende bereikbaarheid en op een goede zichtlocatie.

De winkelruimte bestaat uit een open ruimte met pantry en beschikt over eigen elektra en verwarmingsvoorzieningen. De voorgevel van de winkel bestaat uit een toegangsdeur aan de linkerzijde en een etalage aan de rechterzijde. Centraal is een opgang naar de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 235 m² In units vanaf 235 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Nabij de Ringbaan West ligt deze nette winkelruimte van ca. 235 m² met uitstekende bereikbaarheid en op een goede zichtlocatie.

De winkelruimte bestaat uit een open ruimte met pantry en beschikt over eigen elektra en verwarmingsvoorzieningen. De voorgevel van de winkel bestaat uit een toegangsdeur aan de linkerzijde en een etalage aan de rechterzijde. Centraal is een opgang naar de bovenwoning gelegen. De winkelruimte is verder vrij in te delen en beschikt over een eigen toiletruimte. Aan de achterzijde is een mogelijkheid tot bevoorrading van de winkel.

De bestemming laat detailhandel toe. Eventueel zou ook een andere invulling aan de ruimte gegeven kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kantoor of praktijkruimte. Hiertoe is echter wel toestemming van de gemeente Tilburg nodig.

De winkelruimte is gelegen aan het Nassauplein met veel verkeersbewegingen van en naar de Ringbaan West en op korte afstand van de snelweg. Tegenover de winkel ligt een bushalte dus bereikbaarheid is geen enkel probleem.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 85,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1959 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 235 m² Verkoopoppervlakte 235 m² Frontbreedte 800 cm Diversen In units vanaf 235 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
235 m²
In units vanaf
235 m²
Verkoop vloeroppervlakte
235 m²
Frontbreedte
800 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

woningaanbod

CMS 200
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring