Van Bijsterveldt Makelaars

Kerkstraat 1
5087 BP Diessen
Tel: 013-5447272
info@vanbijsterveldt.nl
Slibbroek 15 *, 5081 NR Hilvarenbeek, Bedrijfsruimte (BOG) Prijs op aanvraag Huurprijs op aanvraag
Slibbroek 15 * in Hilvarenbeek 5081 NR

Omschrijving

Op bedrijventerrein Slibbroek, met uitstekende verbinding met o.a. de N269 en A58 bieden wij u aan een multifunctioneel bedrijfspand bestaande uit een bedrijfshal van ca. 1.277 m² met een hoogte van ca. 9,66 meter. Bij deze bedrijfshal is eventueel ook een zeer representatieve kantoorruimte (ca. 248 m²) met diverse kantoren en sanitaire ruimtes te huur.

De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van vloerverwarming. De kantoren zijn allen voorzien van airco, systeemplafonds met TL armaturen en kabelgoten.

Bedrijven tot en met categorie 3.2 zijn toegestaan.

ALGEMEEN
Bedrijventerrein Slibbroek is gelegen aan de Noordzijde van de kern Hilvarenbeek en heeft een goede ontsluiting richting de N269 en de snelweg A58 richting ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Breda en Antwerpen. De ligging is derhalve ideaal voor een internationale bedrijfsvoering.
Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd, van groothandel en autobedrijf tot aan een fitness centrum en tennishal. Slibbroek 15 is centraal op het bedrijventerrein gelegen op een fraaie hoeklocatie met maximale exposure.

SLIBBROEK 15 multifunctionele bedrijfsruimte
Wij bieden u op dit bedrijventerrein een multifunctioneel bedrijfspand aan bestaande uit een grote expeditie-/magazijnruimte annex werkplaats met de mogelijkheid tot kantoorruimte verdeeld over twee verdiepingen.

BEDRIJFSRUIMTE ca. 1.277 m²
Het unieke aan dit object is de beschikbare hoogte in de bedrijfsruimte. De hal heeft een hoogte van maar liefst ca. 9,66 meter over een oppervlakte van ca. 1.252 m²en is hierdoor uitstekend geschikt voor het in hoogte opslaan van goederen. De ruimte is voorzien van een betonvloer met vloerverwarming (eigen cv-ketel). In overleg is een overheaddeur te plaatsen.

Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte is een aparte accuruimte van ca. 25 m² aanwezig. Ideaal voor het parkeren en opladen van heftrucks of ander materieel.

KANTOORRUIMTE ca. 248m²
De eventueel bij te huren kantoorruimte is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een entree aan de straatzijde.
Zowel op de begane grond als op de verdieping zijn sanitaire ruimtes inclusief toiletten aanwezig. Het kantoorgedeelte wordt verwarmd middels radiatoren en is voorzien van systeemplafonds met TL-armaturen en kabelgoten met elektra en netwerk bekabeling.

BOUWWIJZE
De bedrijfsruimte bestaat uit een stalen draagconstructie met metselwerk borstwering en stalen sandwich gevelelementen en damwandprofiel dakplaten. Het dak is in 2010 vernieuwd en voorzien van ca. 80 mm isolatie. De betonvloer is voorzien van vloerverwarming.

Het kantoorgedeelte is traditioneel gebouwd met metselwerk wanden in spouw. De kantoren zijn voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

VOORZIENINGEN
- Elektrische installatie met 3 x 100 Ampère
- Vloerverwarming met eigen cv-ketel voor bedrijfsruimte
- Cv-ketel met radiatoren voor kantoorruimte
- Aangesloten op alle nutsvoorzieningen
- Airconditioning in kantoren

BESTEMMING
Bedrijventerrein Slibbroek valt onder het bestemmingsplan “Woongebieden en bedrijventerreinen Hilvarenbeek” vastgesteld op 22 oktober 2009. Op het pand rust de bestemming “bedrijventerrein” met een functieaanduiding voor bedrijven tot en met categorie 3.2.
In de brochure zijn de bestemmingsplanvoorschriften opgenomen. Tevens is door de gemeente een “staat van bedrijfsactiviteiten” opgesteld waarin aangegeven staat in welke categorie een bepaalde bedrijfsvoering valt. Bij twijfel adviseren wij te allen tijde contact op te nemen met de gemeente Hilvarenbeek.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1525 m² Perceeloppervlakte 1727 m² Vrije hoogte 966 cm Oppervlakte kantoorruimte 248 m² Diversen In units vanaf 1277 m² Locatie toelichting gelegen op een bedrijventerrein met goede ontsluiting richting N269 en snelwegen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte