Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Varkensmarkt 13 in Hilvarenbeek 5081 CP

Varkensmarkt 13

5081 CP Hilvarenbeek
Vraagprijs € 167.500,- k.k. Vraagprijs € 990,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

De Varkensmarkt met een centrale ligging in het dorp vormt de verbinding tussen de Diessenseweg en de Vrijthof. De aangeboden winkelruimte van totaal ca. 94 m² is onderdeel van een complex en heeft de bestemming "centrum" waardoor er veel gebruiksmogelijkheden zijn. Denk naast een winkel bijvoorbeeld ook aan een kantoor, dienstverlening of praktijk.

WINKELRUIMTE
Deze...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 94 m² In units vanaf 94 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

De Varkensmarkt met een centrale ligging in het dorp vormt de verbinding tussen de Diessenseweg en de Vrijthof. De aangeboden winkelruimte van totaal ca. 94 m² is onderdeel van een complex en heeft de bestemming "centrum" waardoor er veel gebruiksmogelijkheden zijn. Denk naast een winkel bijvoorbeeld ook aan een kantoor, dienstverlening of praktijk.

WINKELRUIMTE
Deze winkelruimte is de eerste in een rij winkels aan de Varkensmarkt. De winkel heeft een oppervlakte van ca. 61 m² en is nagenoeg volledig voorzien van een laminaatvloer en een systeemplafond.

De aluminium voorpui van de winkel kan in haar geheel geopend worden. Zo wordt de winkel aan de straatzijde volledig toegankelijk. In de winkelruimte bevindt zich tevens de meterkast met eigen meter en elektrische installaties.
De winkelruimte is voorzien van verwarming middels een heater boven de entree. In het systeemplafond zijn TL-armaturen aanwezig.

SPREEKKAMER / WERKRUIMTE / PERSONEELSRUIMTE
Achter in het pand is een aparte ruimte van ca. 20 m² gelegen die uitstekend dienst kan doen als spreekkamer, werkruimte of personeelsruimte. Hier bevindt zich een pantry en een deur naar de binnenplaats van het complex waarvan dit pand deel uitmaakt.

De afwerking van deze ruimte is in stijl van de winkelruimte voor en biedt tevens toegang tot de ruime berging van ca. 12 m². In deze berging bevindt zich de eigen cv-ketel. Eveneens bereikbaar vanuit deze ruimte is het keurige toilet met hangcloset en fonteintje.

BIJZONDERHEDEN
Installaties;
- verwarming middels cv-ketel
- alarmsysteem

Afwerking;
- laminaatvloer
- schilderwerk wanden
- systeemplafond met geïntegreerde verlichting

Voorzieningen;
- pantry in ruimte achter
- toilet

VvE; Het pand maakt onderdeel uit van een complex met een Vereniging van Eigenaars. Een eigenaar is automatisch lid van deze VvE en dient maandelijks een bijdrage te betalen ten behoeve van het onderhoud, reserveringen en verzekering van het totale complex.

HUURVOORWAARDEN
• model huurovereenkomst opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ)
• over de huurprijs wordt geen BTW gerekend
• huurprijs is exclusief gas, water en elektra, inclusief servicekosten VvE
• huurtermijn in overleg met verhuurder
• huurder dient 3 maanden borg te voldoen
• verhuurder heeft inspectierecht

KOOPVOORWAARDEN
• genoemde koopprijs is kosten koper
• er wordt een bankgarantie/waarborg van 10% van de koopsom opgenomen
• koper wordt automatisch lid van de VvE
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 167.500,- kosten koper Vraagprijs € 990,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 94 m² Verkoopoppervlakte 94 m² Frontbreedte 540 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 94 m² Locatie Winkelcentrum, Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
94 m²
In units vanaf
94 m²
Verkoop vloeroppervlakte
94 m²
Frontbreedte
540 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja

woningaanbod

CMS 200
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.