Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Gelderstraat 21 - 23 in Hilvarenbeek 5081 AA

Gelderstraat 21 - 23

5081 AA Hilvarenbeek
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

De Hilverhof vormt sinds een aantal jaren het winkelhart van Hilvarenbeek. Met grote publiektrekkers als de Action, Jumbo en Hema heeft Hilvarenbeek een bruisend winkelhart. Dit wordt aangevuld met een uitgebreid aanbod aan restaurants en lokale winkels met o.a. dagversproducten, kleding, bloemen, kapsalons en diverse dienstverlening. Verder zijn een Albert Heijn supermarkt en diverse andere...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 265 m² In units vanaf 265 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

De Hilverhof vormt sinds een aantal jaren het winkelhart van Hilvarenbeek. Met grote publiektrekkers als de Action, Jumbo en Hema heeft Hilvarenbeek een bruisend winkelhart. Dit wordt aangevuld met een uitgebreid aanbod aan restaurants en lokale winkels met o.a. dagversproducten, kleding, bloemen, kapsalons en diverse dienstverlening. Verder zijn een Albert Heijn supermarkt en diverse andere winkels op loopafstand gelegen.

De gemeente Hilvarenbeek telt ca. 15.000 inwoners maar heeft door de vele recreatieparken, attractieparken en natuur in de omgeving ook een grote aantrekkingskracht op toeristen. Dit zorgt voor groot potentieel waar het gaat om detailhandel.
De actieve ondernemersvereniging in de gemeente zorgt met grote regelmaat voor evenementen waaraan de winkeliers kunnen deelnemen. Dit varieert van modeshows tot jaarmarkten.

OBJECT EN OPPERVLAKTE totaal ca. 262 m²
De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 262 m² met een frontbreedte van 10,3 meter. De winkel is gelegen in de loop tussen de Hema en de Action en de voorpui bestaat uit meerdere verdiepingshoge ramen en dubbel openslaande toegangsdeuren.

Via de entree betreedt men een open ruimte welke geheel is in te richten als winkel- of kantoorruimte. De ruimte is nog niet afgewerkt en beschikt ook nog niet over voorzieningen als een meterkast of cv-installatie.

Aan de achterzijde van de winkelruimte geven dubbel openslaande deuren toegang tot de gemeenschappelijke achterom. Deze gang kan o.a. gebruikt worden ter bevoorrading van de winkel.
Boven de winkelruimte is een appartement gelegen. Onder de opgaande trap is een ruime bergkast beschikbaar. Bij de voordeur zijn de voorbereidingen (mantelbuizen) voor de meterkast reeds aanwezig. Hilvarenbeek beschikt naast de gebruikelijke aansluitingen als coax en telefoon ook over een glasvezelnetwerk.

PARKEREN
Aan de Gelderstraat zijn diverse parkeerhavens gelegen. Bij de om de hoek gelegen Hilverstraat is voldoende parkeerruimte gelegen in de vorm van een parkeerterrein en diverse parkeerhavens. Het gebied is gelegen in een blauwe parkeerzone. Eenmaal per week (donderdagochtend) wordt op de parkeerplaats een kleine markt gehouden.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige casco staat. Het is aan huurder om (in overleg met verhuurder) de ruimte af te werken naar eigen wens. Hiertoe zijn vanuit verhuurder wel een aantal tegemoetkomingen mogelijk.

HUURVOORWAARDEN
Huurprijs : op aanvraag (BTW van toepassing)
Servicekosten : niet van toepassing
Huurtermijn : 5 jaren (te verlengen met 5 jaren)
Opzegtermijn : 12 maanden
Indexering : jaarlijks
Bankgarantie : ter grootte van 3 maanden huur + BTW
Huurovereenkomst : volgens meest recente model van de ROZ
Aanvaarding : per direct
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2013 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 265 m² Verkoopoppervlakte 265 m² Frontbreedte 1030 cm Diversen In units vanaf 265 m² Locatie toelichting gelegen in het winkelcentrum van Hilvarenbeek Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
265 m²
In units vanaf
265 m²
Verkoop vloeroppervlakte
265 m²
Frontbreedte
1030 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

woningaanbod

CMS 200
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring