Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Hilverstraat 87 in Hilvarenbeek 5081 AV

Hilverstraat 87

5081 AV Hilvarenbeek
Huurprijs € 12.480,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

De Hilverstraat vormt sinds een aantal jaren het winkelhart van Hilvarenbeek. Met grote publiektrekkers als de Action, Jumbo en Hema heeft Hilvarenbeek een bruisend winkelhart. Dit wordt aangevuld met een uitgebreid aanbod aan restaurants en lokale winkels met o.a. dagversproducten, kleding, bloemen, kapsalons en diverse dienstverlening. Verder zijn een Albert Heijn supermarkt en diverse andere...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 88 m² In units vanaf 88 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

De Hilverstraat vormt sinds een aantal jaren het winkelhart van Hilvarenbeek. Met grote publiektrekkers als de Action, Jumbo en Hema heeft Hilvarenbeek een bruisend winkelhart. Dit wordt aangevuld met een uitgebreid aanbod aan restaurants en lokale winkels met o.a. dagversproducten, kleding, bloemen, kapsalons en diverse dienstverlening. Verder zijn een Albert Heijn supermarkt en diverse andere winkels op loopafstand gelegen.

De gemeente Hilvarenbeek telt ca. 15.000 inwoners maar heeft door de vele recreatieparken, attractieparken en natuur in de omgeving ook een grote aantrekkingskracht op toeristen. Dit zorgt voor groot potentieel waar het gaat om detailhandel. De actieve ondernemersvereniging in de gemeente zorgt met grote regelmaat voor evenementen waaraan de winkeliers kunnen deelnemen. Dit varieert van modeshows tot jaarmarkten.

OBJECT EN OPPERVLAKTE totaal ca. 88,3 m²
De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 88,3 m² met een frontbreedte van 6,05 meter. De winkel is gelegen in de loop tussen de Action en de Jumbo en de voorgevel bestaat uit een verdiepingshoge pui met glas en dubbel openslaande deuren.

Via de entree betreedt men een open ruimte van ca. 72,4 m² welke geheel is in te richten als winkel- of kantoorruimte. De ruimte beschikt reeds over een vloerafwerking middels een coating en verlichting bestaande uit richtbare spots op een rail. Bij de voordeur is een eigen meterkast met naast de elektrische installatie ook de aansluitingen voor telefoon, coax en glasvezel.
Achter in de winkelruimte is een opslagruimte van ca. 10,2 m² met een pantry aanwezig. Hier bevindt zich tevens de cv-ketel en is een toiletruimte met hangend toilet opgenomen. Eveneens achterin de ruimte zijn middels eenvoudige systeemwanden twee paskamers gemaakt.

PARKEREN
Bij het winkelcentrum is voldoende parkeerruimte gelegen in de vorm van een parkeerterrein en diverse parkeerhavens. Het gebied is gelegen in een blauwe parkeerzone. Eenmaal per week (donderdagochtend) wordt op de parkeerplaats een kleine markt gehouden.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige staan, inclusief verlichting, vloer- en wandafwerking en inclusief voorzieningen als pantry, toilet en cv-ketel. De gehele winkelruimte is voorzien van vloerverwarming. Aanpassingen aan de inrichting van het gehuurde dienen overlegd te worden met verhuurder maar zijn uiteraard mogelijk.

HUURVOORWAARDEN
Huurprijs : € 15.000,- per jaar (BTW van toepassing)
Servicekosten : niet van toepassing
Huurtermijn : 5 jaren (te verlengen met 5 jaren)
Opzegtermijn : 12 maanden
Indexering : jaarlijks
Bankgarantie : ter grootte van 3 maanden huur + BTW
Huurovereenkomst : volgens meest recente model van de ROZ
Aanvaarding : per direct
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 12.480,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2013 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 88 m² Verkoopoppervlakte 88 m² Frontbreedte 605 cm Diversen In units vanaf 88 m² Locatie toelichting gelegen in het winkelcentrum van Hilvarenbeek Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
88 m²
In units vanaf
88 m²
Verkoop vloeroppervlakte
88 m²
Frontbreedte
605 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

woningaanbod

CMS 200
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring