Van Bijsterveldt Makelaars

Kerkstraat 1
5087 BP Diessen
Tel: 013-5447272
info@vanbijsterveldt.nl
Slibbroek 15, 5081 NR Hilvarenbeek, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 76.000,- p.j.
Slibbroek 15 in Hilvarenbeek 5081 NR

Omschrijving

Bedrijventerrein Slibbroek is gelegen aan de Noordzijde van de kern Hilvarenbeek en heeft een goede ontsluiting richting de N269 en de snelweg A58 richting ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Breda en Antwerpen. De ligging is derhalve ideaal voor een internationale bedrijfsvoering.
Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd, van groothandel en autobedrijf tot aan een fitness centrum en tennishal. Slibbroek 15 is centraal op het bedrijventerrein gelegen op een fraaie hoeklocatie met maximale exposure.

SLIBBROEK 15 multifunctionele bedrijfsruimte
Wij bieden u op dit bedrijventerrein een multifunctioneel bedrijfspand aan bestaande uit een grote expeditie-/magazijnruimte annex werkplaats met kantoorruimte verdeeld over twee verdiepingen.

BEDRIJFSRUIMTE ca. 926 m²
Het unieke aan dit object is de beschikbare hoogte in de bedrijfsruimte. De hallen hebben een hoogte van maar liefst ca. 9,66 meter en zijn hierdoor uitstekend geschikt voor het in hoogte opslaan van goederen. De ruimte is voorzien van een betonvloer met vloerverwarming (eigen cv-ketel) en is toegankelijk middels 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren. Tegen de kantoorruimte bevindt zich een ruime entresol.

KANTOORRUIMTE ca. 183 m²
De fraaie entree van het gebouw is gelegen op de hoek van de straat en vormt daarmee de eyecatcher van het geheel. Vanuit de ruime glazen ontvangstruimte zijn de verschillende kantoorruimtes toegankelijk. Een robuuste trapopgang leidt naar de verdieping met meer kantoren.
Zowel op de begane grond als op de verdieping zijn sanitaire ruimtes inclusief toiletten aanwezig. Het kantoorgedeelte wordt verwarmd middels radiatoren op een aparte cv-installatie en is voorzien van systeemplafonds met TL-armaturen en kabelgoten met elektra en netwerk bekabeling.

BOUWWIJZE
De bedrijfsruimte bestaat uit een stalen draagconstructie met metselwerk borstwering en stalen sandwich gevelelementen en damwandprofiel dakplaten. Het dak (incl. lichtstraat) is in 2010 vernieuwd en voorzien van ca. 80 mm isolatie. De betonvloer is voorzien van vloerverwarming en in de hoofdruimte zijn stellages aanwezig.
Het kantoorgedeelte is traditioneel gebouwd met metselwerk wanden in spouw. De kantoren zijn voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en de entreepartij bestaat uit aluminium delen met isolerende en zonwerende beglazing.

VOORZIENINGEN
- Elektrische installatie met 3 x 100 Ampère
- Vloerverwarming met eigen cv-ketel voor bedrijfsruimte
- Cv-ketel met radiatoren voor kantoorruimte
- Aangesloten op alle nutsvoorzieningen
- Airconditioning in kantoren

BESTEMMING
Bedrijventerrein Slibbroek valt onder het bestemmingsplan “Woongebieden en bedrijventerreinen Hilvarenbeek” vastgesteld op 22 oktober 2009. Op het pand rust de bestemming “bedrijventerrein” met een functieaanduiding voor bedrijven tot en met categorie 3.2.
Door de gemeente is een “staat van bedrijfsactiviteiten” opgesteld waarin aangegeven staat in welke categorie een bepaalde bedrijfsvoering valt. Bij twijfel adviseren wij te allen tijde contact op te nemen met de gemeente Hilvarenbeek.

HUURVOORWAARDEN
Verhuur vindt plaats op basis van een tussen partijen schriftelijk gesloten huurovereenkomst volgens het model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-01-2015 of later.
- Verhuur op basis van huurtermijnen van 5 + 5 jaar
- Bankgarantie of waarborgsom van 3 maanden huur
- Huur is BTW belast
- Verhuurder is gebruiker van het aanpandig gebouw en heeft een inspectierecht
- Aanpassingen aan gehuurde zijn enkel in overleg met en na goedkeuring van verhuurder mogelijk
- Alle kosten voor nuts voorzieningen komen voor rekening van huurder
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 76.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1109 m² Perceeloppervlakte 2736 m² Vrije hoogte 966 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 926 m² Oppervlakte kantoorruimte 183 m² Diversen In units vanaf 926 m² Locatie toelichting gelegen op een bedrijventerrein met goede ontsluiting richting N269 en snelwegen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig