Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Bukkumweg 36 in Hilvarenbeek 5081 CT

Bukkumweg 36

5081 CT Hilvarenbeek
Huurprijs € 1.600,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Deze multifunctionele bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein de Bukkum, aan de op- en afrit van de N269. Hierdoor is de bereikbaarheid richting de grote steden maar ook de Belgische grensstreek uitstekend.

Kantoorruimte ca. 95,4 m²
Het rechter deel van het pand is op de begane grond ingericht ten behoeve van een kantoorruimte van totaal ruim 95 m². Het kantoor heeft een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 228 m² In units vanaf 114 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Deze multifunctionele bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein de Bukkum, aan de op- en afrit van de N269. Hierdoor is de bereikbaarheid richting de grote steden maar ook de Belgische grensstreek uitstekend.

Kantoorruimte ca. 95,4 m²
Het rechter deel van het pand is op de begane grond ingericht ten behoeve van een kantoorruimte van totaal ruim 95 m². Het kantoor heeft een eigen entree die toegang geeft tot de hoofdruimte van het kantoor. Deze ruimte is middels een lichte scheidingswand deels van elkaar gescheiden. Vanuit dit kantoor is de naastgelegen magazijn-/werkruimte toegankelijk.
Achterin is een tweede kantoor of spreekkamer gelegen die direct toegang heeft tot naastgelegen magazijn-/werkruimte.
Centraal achterin is een pantry aanwezig met een toiletgroep bestaande uit een separaat toilet en een urinoir. De pantry beschikt over een aanrechtblok met koelkast, 2-pits keramische kookplaat en een gootsteen met close-in boiler.

Voorzieningen: het kantoor is voorzien van alle gebruikelijke aansluitingen die wenselijk zijn zoals elektra, netwerk en internet aansluitingen. TL-armaturen zorgen voor verlichting en de verwarming vindt plaats middels gaskachels. Ook is er een airconditioning aanwezig in de ruimte.

Magazijn-/werkruimte ca. 114 m²
Het linker deel van het pand bestaat volledig uit een zeer praktische magazijn-/werkruimte met een vloeroppervlakte van ca. 114 m². De hal is toegankelijk middels een hoge overheaddeur waardoor ook vrachtwagens kunnen laden en lossen.
De ruimte beschikt over een keurige vloeistofdichte betonvloer. Een lichtstraat zorgt voor daglicht. Uiteraard zijn ook in deze ruimte TL-armaturen aanwezig. De ruimte wordt verwarmd middels een gasheater.

Entresol ca. 196,5 m²
Zowel boven de magazijn-/werkruimte als boven het kantoorgedeelte is een entresol aanwezig. Deze is toegankelijk middels een stalen trap vanuit de magazijn-/werkruimte.
Het gedeelte boven het kantoor is enkel geschikt voor lichte belastingen tot ca. 100 kg/m². Het gedeelte boven de magazijn-/werkruimte bestaat uit een vrijdragende honingraadconstructie dat een gewicht tot ca. 500 kg/m² kan dragen. Ter plaatse van de toegangsdeur van de hal is een ruime vide aanwezig zodat middels een heftruck goederen van en naar het entresol verplaatst kunnen worden.

Buitenruimte
Voor het pand is een strook eigen grond gelegen dat overgaat in gemeentegrond. Deze ruimte is geschikt voor het parkeren van enkele auto’s en de inrit tot de hal.

Bestemmingsplan
De bedrijfsruimte heeft de bestemming “bedrijventerrein”. Binnen deze bestemming zijn bedrijven tot en met milieucategorie 2 toegestaan. Tevens is toegestaan om productiegebonden detailhandel te voeren.
Wij adviseren belangstellenden te allen tijden om tijdig met de gemeente in contact te treden om te bepalen of het beoogde gebruik overeenkomstig de geldende bestemmingsplannen is.
Huurder is tevens zelf aansprakelijk voor eventuele benodigde vergunningen voor het uitvoeren van diens bedrijf. Indien de bedrijfsvoering van huurder leidt tot een hogere verzekeringspremie, dan is het verhuurder toegestaan om deze verhoging door te berekenen aan huurder.

Huurvoorwaarden
• Huurovereenkomst volgens het model vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) d.d. 30-01-2015
• Huurtermijn minimaal 5 jaar
• Huur per vooruitbetaling per maand
• De huur is BTW belast
• Bij aanvang huur geldt een waarborgsom ter hoogte van 3 maanden huur
• Huur wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van consumentenprijsindex (CPI)
• In de huurovereenkomst wordt een recht van inspectie namens verhuurder opgenomen
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.600,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 228 m² Perceeloppervlakte 1000 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 114 m² Oppervlakte kantoorruimte 114 m² Diversen In units vanaf 114 m² Locatie toelichting Gelegen op bedrijventerrein De Bukkum aan de N269 (Tilburg-Reusel) Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
114 m²
In units vanaf
114 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
114 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
40 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

woningaanbod

CMS 200
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.