Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Heuvelstraat 14 in Diessen 5087 AB

Heuvelstraat 14

5087 AB Diessen
Vraagprijs € 205.000,- k.k. Vraagprijs € 850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In het centrum van Diessen ligt deze multifunctionele bedrijfsruimte van totaal ca. 112 m². De ruimte is te gebruiken als winkel en/of kantoor. In de directe omgeving bevinden zich diverse (vers)winkels, kantoren en horeca gelegenheden. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een complex met o.a. bovenwoningen en beschikt over een inpandige garage.

INDELING EN OPPERVLAKTEN...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 113 m² In units vanaf 113 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van Diessen ligt deze multifunctionele bedrijfsruimte van totaal ca. 112 m². De ruimte is te gebruiken als winkel en/of kantoor. In de directe omgeving bevinden zich diverse (vers)winkels, kantoren en horeca gelegenheden. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een complex met o.a. bovenwoningen en beschikt over een inpandige garage.

INDELING EN OPPERVLAKTEN
Winkel-/kantoorruimte; via de overdekte entree betreedt men de hoofdruimte bestaande uit een winkel- annex kantoorruimte van ca. 59,2 m². Aan de voorzijde zijn diverse (etalage)ramen aanwezig en is een vloerverhoging toegepast (ca. 18 cm hoog).

Achter in deze ruimte is middels een halfhoge tussenwand een aparte hoek gecreëerd ten behoeve van bijvoorbeeld een spreekruimte. Deze wand is uiteraard ook eenvoudig te verwijderen waardoor een open ruimte ontstaat.
De afwerking van dit vertrek bestaat uit een houten planken vloer, geschilderde wanden en plafond. Vanzelfsprekend zijn er op diverse plaatsen elektrapunten en overige aansluitingen aanwezig. De verlichting bestaat uit plafondlampen met TL-armaturen, in groepen geschakeld.

In deze ruimte bevindt zich tevens de meterkast die voorzien is van eigen meters ten behoeve van gas, water en elektra. Tevens is er een aansluiting voor glasvezel aanwezig en beschikt het pand over een alarminstallatie (abonnement niet inbegrepen).

Keuken; achter in het vertrek bevindt zich een ruime, open keuken met een complete opstelling voorzien van inbouwapparatuur als een oven, gaskookplaat, afzuigkap en aansluitingen voor vaatwasser en wasmachine. De keuken geeft toegang tot de patio aan de achterzijde.

Sanitair; het pand is voorzien van een toiletruimte met voorportaal en een aparte doucheruimte. Het toilet is recent vervangen door een hangcloset met inbouwreservoir. De doucheruimte is volledig betegeld en voorzien van een douchegarnituur en wastafel.

Kantoor/spreekkamer; in de uitbouw aan de achterzijde is een royaal kantoor annex spreekkamer aanwezig van ca. 21 m². Deze ruimte is toegankelijk vanuit de hoofdruimte en beschikt over vloerbedekking en geschilderde wanden.

Garage/archief; aan de achterzijde is een garage/archiefruimte aanwezig van ca. 17,6 m². Deze ruimte is toegankelijk vanuit de patio en middels de kanteldeur vanaf het achter terrein. De garage is voorzien van elektra.

Patio; de binnenplaats of patio is volledig bestraat en omsloten. De patio is toegankelijk vanuit de keuken en biedt tevens toegang aan de garage. Er is vanuit de patio geen directe toegang tot het achter terrein wat de inbraakveiligheid ten goede komt. De totale oppervlakte bedraagt ca. 21,5 m².

OMGEVING
De winkel-/kantoorruimte is gelegen in de kern Diessen, de tweede kern van de gemeente Hilvarenbeek. Diessen is strategisch goed gelegen ten opzichte van steden als Tilburg (15 autominuten) en Eindhoven (20 autominuten). De kern beschikt over een rijk verenigingsleven en een diversiteit aan bedrijven, van internationaal transportbedrijf tot aan de bakker op de hoek.
Op en rondom de kruising Heuvelstraat - Willibrordusstraat zijn diverse winkels en kantoren gevestigd waaronder een slagerij, kledingwinkels, een curiosa winkel een kapsalon. Ook zijn er een gezellig eetcafé en dorpskroeg gesitueerd.
Het dorp beschikt verder over een grote supermarkt en een bedrijventerrein met diverse regionaal en internationaal opererende bedrijven.
De gemeente Hilvarenbeek staat bekend om haar toerisme. Met de vele natuurgebieden, campings en bungalowparken in de omgeving vormt het een grote trekpleister voor toeristen uit binnen- en buitenland.
Binnen de gemeente Hilvarenbeek is een ondernemingsvereniging actief waar alle ondernemers zich bij kunnen aansluiten. Deze vereniging is laagdrempelig en behartigt de belangen van haar ondernemers richting bijvoorbeeld gemeente en provincie. Ook organiseren zij interessante bijeenkomsten of evenementen door het jaar heen.

BESTEMMING
Het pand heeft de bestemming 'centrum'. Binnen deze bestemming zijn vele mogelijkheden. Aan het gebruik zijn enkele restricties gesteld. Zo mag het aantal detailhandel-, horeca- en (bedrijfs)woningfuncties niet meer bedragen dan ten tijde van het vaststellen van het bestemmingsplan. Voor toelichting hierop verwijzen wij u graag naar de gemeente Hilvarenbeek.

KENMERKEN EN BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar ca. 1982
• Gebruiksoppervlakte totaal ca. 113 m²
- winkel-/kantoorruimte ca. 80 m²
- pantry/keuken ca. 8 m²
- garage/archief ca. 17,6 m²
• Sanitaire voorzieningen middels toilet en doucheruimte
• Eigen voorzieningen t.b.v. gas, water en elektra
• Eigen patio van ca. 21,5 m²
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 205.000,- kosten koper Vraagprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1982 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 113 m² Verkoopoppervlakte 113 m² Frontbreedte 666 cm Diversen In units vanaf 113 m² Locatie toelichting gelegen in de dorpskern bij een van de belangrijkere kruisingen in het dorp Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
113 m²
In units vanaf
113 m²
Verkoop vloeroppervlakte
113 m²
Frontbreedte
666 cm
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
113 m²
In units vanaf
113 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

woningaanbod

CMS 200
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.