Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Rijtseweg in Diessen 5087 BJ

Rijtseweg

5087 BJ Diessen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Op het binnenterrein tussen de Julianastraat en de Rijtseweg ligt deze bedrijfshal van totaal ca. 255 m² met een buitenterrein van ca. 325 m². De hal beschikt over eigen voorzieningen en is o.a. voorzien van een gasheater, krachtstroom en grote overheaddeur. Het terrein is rondom omheind middels een gaashekwerk met brede toegangspoort.

ALGEMEEN
Bestemming:
De bestemming...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 255 m² In units vanaf 255 m²
Lees meer

Omschrijving

Op het binnenterrein tussen de Julianastraat en de Rijtseweg ligt deze bedrijfshal van totaal ca. 255 m² met een buitenterrein van ca. 325 m². De hal beschikt over eigen voorzieningen en is o.a. voorzien van een gasheater, krachtstroom en grote overheaddeur. Het terrein is rondom omheind middels een gaashekwerk met brede toegangspoort.

ALGEMEEN
Bestemming:
De bestemming van het perceel is “bedrijf” waarbinnen bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 zijn toegestaan. In deze categorie vallen o.a. bedrijven met beperkte productie en waarbij geen sprake is van (grote) geluidsoverlast of opslag en/of gebruik van gevaarlijke stoffen. Opslag en overslag van goederen is over het algemeen geen probleem.
Voor de volledigheid is het verstandig om voorafgaand aan de huur bij de gemeente Hilvarenbeek na te gaan of de geplande bedrijfsactiviteiten vallen onder de toegestane milieu categorie.

Constructie:
Basis ; stalen spanten
Wanden ; metselwerk buitenwanden (in spouw)
kalkzandsteen binnenwanden
houten wanden t.b.v. entree en kantoorruimte
Vloeren ; betonvloer in hoofdgebouw
betontegels op zand in opslagruimte
Elektra ; uitgebreide elektrische installatie met diverse krachtstroomaansluitingen
Verwarming; gasheater in hoofdruimte
Water ; waterpunt met close-in boiler in sanitaire ruimte
Toegang ; elektrisch bedienbare overheaddeur in topgeven (3,76 m breed x 4,50 m hoog)
Hoogte ; 2,67 meter aan de zijgevels
5,90 meter in de nok
2,62 meter in de bedrijfsruimte met entresol
2,33 meter in de opslagruimte

Omgeving:
De aangeboden bedrijfsruimte is gelegen op een binnenterrein met meerdere bedrijfsobjecten, bestaande uit een benzinepomp met wasstraat tegenover en meerdere bedrijfshallen in gebruik ten behoeve van een aannemersbedrijf en een camper bouwer. Daarnaast vormt deze straat de toegang tot de supermarkt. De Julianastraat is de doorgaande weg. Er is dus sprake van een goede ontsluiting richting de snelwegen naar de grote steden.

DE BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfshal: de hoofdruimte bestaat uit een hal waar zich tevens de entree met meterkast, de kantoorruimte en een sanitaire ruimte met toilet bevinden. De netto vloeroppervlakte van de hal bedraagt ca. 187,5 m² (exclusief eerder genoemde ruimtes). In de hal is TL-verlichting aanwezig en op diverse plaatsen zijn krachtstroomaansluitingen geplaatst.

Aan de voorzijde van een hal is middels houten separatiewanden een entree gerealiseerd waar zich tevens de eigen meterkast bevindt.

Grenzend aan de entree is een kantoor-/kantineruimte van ca. 9,7 m² aanwezig. Deze ruimte beschikt over ramen in de zijgevel en in de wand richting de bedrijfshal.

Achter in de hal is een ruimte van ca. 4 m² aanwezig waarin zich o.a. een toilet en een wastafel bevinden. Tevens is hier een aansluiting aanwezig ten behoeve van bijvoorbeeld een wasmachine.

Het achterste deel van de bedrijfshal bestaat uit een aparte ruimte, middels een kalkzandsteen muur gescheiden van het voorste deel. Dit deel heeft een oppervlakte van ca. 60 m² en beschikt over een entresol van dezelfde oppervlakte. Het entresol is bereikbaar via een stalen trap vanuit de hoofdruimte.

Opslagruimte: naast de hal is een stalen ruimte met metselwerk borstwering gebouwd. Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 46,4 m² en beschikt over een vloer van betontegels op zand. De ruimte is verder voorzien van TL-verlichting.

BUITENTERREIN
Buitenterrein: voor de hal is een omheind voorterrein gelegen van ca. 285 m². Dit terrein is volledig verhard middels betonklinkers en toegankelijk middels een brede poort. Het terrein loopt door naast de hal en ook achter de hal ligt nog een strook grond.

Het terrein is onlangs opnieuw bestraat en verkeert in nieuwstaat. Ook het hekwerk is voorzien van nieuw gaas en de hal is aan de buitenzijde volledig geschilderd.

HUURVOORWAARDEN
• Huurovereenkomst volgens het model vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) d.d. 30-01-2015
• Huurtermijn minimaal 1 jaar
• Huur per vooruitbetaling per maand
• De huur is BTW belast
• Bij aanvang huur geldt een waarborgsom/bankgarantie ter hoogte van 3 maanden huur
• Huur wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van consumentenprijsindex (CPI)
• In de huurovereenkomst wordt een recht van inspectie namens verhuurder opgenomen
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 255 m² Perceeloppervlakte 760 m² Vrije hoogte 590 cm Diversen In units vanaf 255 m² Locatie toelichting op kleinschalig bedrijventerrein tegen woonwijk Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
255 m²
In units vanaf
255 m²
Vrije hoogte
590 cm
Vrije overspanning
11 m
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
325 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

woningaanbod

CMS 200
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring