Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Willibrordusstraat 22 in Diessen 5087 BS

Willibrordusstraat 22

5087 BS Diessen
Huurprijs € 800,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

De Willibrordusstraat is een van de doorgaande straten in het dorp met veel passantenverkeer. Midden in deze straat bieden wij u een fraaie kantoorruimte van ca. 100 m² aan. De ruimte is geheel gelijkvloers en beschikt over een voorterrein ten behoeve van parkeren. De achtertuin is gezamenlijk met de bovenwoning te gebruiken.

INDELING betonvloer, isolatieglas
Entree; aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

De Willibrordusstraat is een van de doorgaande straten in het dorp met veel passantenverkeer. Midden in deze straat bieden wij u een fraaie kantoorruimte van ca. 100 m² aan. De ruimte is geheel gelijkvloers en beschikt over een voorterrein ten behoeve van parkeren. De achtertuin is gezamenlijk met de bovenwoning te gebruiken.

INDELING betonvloer, isolatieglas
Entree; aan de straatzijde is een uitbouw aanwezig waar zich de entree bevindt. Op de buitenzijde is ruimte voor reclame-uitingen. De entree geeft toegang tot de hoofdkantoorruimte.

Kantoor; de hoofdkantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 71,2 m² (10,91 x 6,53 meter) en beschikt over tapijttegels, wit geschilderde wanden en een systeemplafond met TL armaturen. Aan de lange zijde is een kabelgoot aanwezig met elektra- en netwerkaansluitingen.
Aan de straatzijde biedt een groot raam een prettige lichtinval. Het raam is uiteraard ook erg geschikt ten behoeve van etalage of reclame-uitingen. In de achtergevel zijn een achterdeur en een grote schuifpui aanwezig. Ook hier is dus veel lichttoetreding. Aan de achterzijde zijn tevens de pantry en toiletruimte bereikbaar.

Een tweede kantoorruimte van ca. 19,1 m² (5,43 x 3,51 meter) is gesitueerd aan de voorzijde van het pand. Deze ruimte beschikt over dezelfde afwerking en is van de hoofdkantoorruimte gescheiden middels een hardglazen deur. In deze ruimte bevinden zich tevens een inbouwkast t.b.v. de netwerkopstelling en een vaste kast.

Pantry en toiletruimte; achter in het pand is een praktische pantry gelegen. De pantry is voorzien van een keukenblok met gootsteen, close in boiler en een koelkast. De ruimte is voorzien van een tegelvloer.
Via een portaal is de bergruimte toegankelijk. Hier bevindt zich de opstelling van de cv-ketel. In het portaal is een wastafel aanwezig.
De toiletruimte beschikt over een staand toilet en een fonteintje.

BUITEN
Voor het kantoor is eigen grond gelegen. Het voorterrein is voorzien van klinkerbestrating en biedt ruimte aan twee auto’s. Gebruik van het voorterrein is in samenspraak met de huurder van de bovenwoning.
Achter het kantoor ligt een tuin met achterom en een terras. Ook de achtertuin is gemeenschappelijk gebruik in samenspraak met de huurder van de bovenwoning. Het onderhoud is ook voor beiden.
Extra opslag; achter op het perceel staat een grote garage. Deze is niet inbegrepen bij de huur maar apart bij te huren. De garage kan dienen als opslag- of archiefruimte en beschikt over elektra en verwarming. Bij interesse worden hier nadere afspraken over gemaakt.

VOORZIENINGEN
Het kantoor beschikt over een eigen elektra meter. Ten aanzien van het gasverbruik is voor de bovenwoning een tussenmeter aanwezig. De watermeter wordt door beide panden gedeeld.
- Verlichting; in het gehele pand is verlichting aanwezig. In de kantoorruimte is dit middels armaturen in een systeemplafond.
- Verwarming; de verwarming voor het kantoor gebeurt middels een eigen cv-ketel met radiatoren.
- Airconditioning; de twee kantoorruimtes beschikken over een airco installatie.
- Elektra; in beide kantoorruimtes zijn kabelgoten aanwezig met diverse elektra punten.
- Overige; het kantoor beschikt over diverse aansluitingen waaronder telefoon en kabel. In beide kantoorruimtes zijn kabelgoten aanwezig met netwerkaansluitingen (doorkoppeling in een patchkast moet nog worden aangelegd door huurder).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 800,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1962 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed, uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

woningaanbod

CMS 200
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.